Incepând cu 15 Iunie 2015 compania aeriană low-cost va opera prima cursă de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. Prima destinație operată de către operator va fi către Londra Luton, o rută excelentă pentru toți constănțenii care doresc să ajungă în Marea Britanie dar și pentru turiștii care ar putea veni pe litoralul românesc. Wizz Air operează deja la malul mării negre prin zborurile tot către Londra de la Burgas și Varna dar adăugarea Constanței pe această hartă în sfârșit pune și litoralul românesc pe harta destinațiilor unde se poate ajunge din Europa la prețuri firești!

Astfel, Constanța devine al 9-lea aeroport din România de unde operează compania aeriană Wizz Air, cea mai mare companie de tip low-cost din Europa Centrală și de Est. Frecvența cu care se va opera această nouă rută este de două ori pe săptămână, deloc suprinzător zilele de zbor alese fiind lunea și vinerea, ținta probabil fiind londonezii care doresc să facă un city-break ieftin pe litoralul romanesc.
Pentru operarea acestei noi rute compania va aloca un avion de tip Airbus A320 dintre cele mai noi primite de către companie.
Orarul de zbor este ideal pentru city-break-uri și vacanțe, plecarea din Londra Luton la ora 14:10 și retur de la Constanța la ora 20:05.

Prețurile pentru un bilet de avion per segment vor porni de la 129 lei.