Circuit Paris Valea Loirei 6 zile

Plecari: 25.Aug.2015, 23.Jun.2015, 21.May.2015
Transport: cu Avion
Durata: 6 zile
Traseu: Paris, Notre Dame, Place De La Concorde, Luvru, Arcul De Triumf, Champs Elysees, Tour Eiffel, Galeriile Lafayette, Disneyland, Valea Loirei
Pret: de la 399 EURO de persoana

ZIUA 1. BUCURESTI – PARIS
Intalnire cu reprezentantul agentiei in aeroportul Otopeni, pentru zbor spre Paris. Dupa sosirea la Paris, transfer in oras pentru un Tur de oras panoramic, din autocar, pentru a admira: Place de la Concorde, Luvru, Madleine, Arcul de Triumf, Champs Elysees, Scoala Militara si maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormantul lui Napoleon Bonaparte, Podul Alexandru al III-lea, Tour Eiffel, Grand Palais, Petit Palais. Cazare hotel 3* in zona Paris.

ZIUA 2. PARIS
Mic dejun. Impreuna cu insotitorul de grup vom explora frumoasa capitala a Frantei. Incepem cu Ille de la Cite – locul anticei Lutetia, nucleul istoric al Parisului. Vizitam catedrala Notre Dame, apoi trecem pe la Primaria Parisului, Centrul Pompidou, Forumul Halelor si ajungem la Luvru. Prin Gradinile Tuilleries continuam spre Champs Elysses, admiram Grand Palais si Petit Palais, iar de pe Podul Alexandru al III-lea, Esplanda Invalizilor cu celebrul Dom, unde este inmormantat Napoleon Bonaparte. Ne relaxam cu o croaziera pe Sena iar seara putem alege pentru cina unul din numeroasele restaurante din cartierul Saint Germain sau din Cartierul Latin. Cazare hotel 3* in zona Paris.

ZIUA 3. PARIS
Dupa micul dejun, timp liber la dispozitie sau optional, excursie de o jumatate de zi la Versailles – una din cele mai importante realizari ale artei franceze din sec.XVII, capitala politica a Frantei pana la 1789. Aici se pot vizita marile apartamente cu celebra Sala a Oglinzilor, Gradinile unde se afla Micul si Marele Trianon. La intoarcerea in Paris poposim in noul cartier de afaceri, La Defence. Aici putem urca in Marele Arc din La Defence, sa admiram panorama zonei metropolitane a Parisului. La finalul zilei, va recomandam o vizita la Turnul Eiffel, pentru a surprinde panorama orasului din emblematicul sau simbol. Cazare hotel 3* in zona Paris

ZIUA 4. PARIS – shopping, muzee sau Disneyland
Mic dejun. Timp liber in Paris. Pentru impatimitii cumparaturilor recomandam Galeriile Lafayette, rue de Rivoli sau buticurile de lux. Pentru iubitorii de arta, sugeram o vizita la Luvru, Musee d’Orsay, centrul Pompidou cu atelierul lui Brancusi sau Muzeul Picasso. Copiii de toate varstele pot face o excursie la Disneyland Paris – unul din cele mai cunoscute parcuri de distractii din Europa (deplasare cu RER). Seara va propunem un spectacol de cabaret la Moulin Rouge. Cazare hotel 3* in zona Paris

ZIUA 5. PARIS
Mic dejun. Timp liber in Paris sau excursie optionala de o zi pe Valea Loirei. O zona mirifica incarcata de istorie cu o frumusete idilica. Intreaga vale a Loirei este declarata Patrimoniu Mondial UNESCO pentru ca ar fi fost imposibila alegerea unei singure zone sau a unui singur castel dintre sutele de castele care impodobesc aceasta zona. Vizita la cele mai cunoscute si reprezentative castele de pe valea Lorei: Castelul Chenonceau, un castel cochet, superb amplasat deasupra raului Cher si Castelul Chambord – cel mai mare dar si cel mai cunoscut dintre acestea. Castelul Chambord detine un domeniu impresionant care in trecut era folosit ca domeniu de vanatoare. Insa particularitatea acestui castel este scara dubla spiralata, construita de Leonardo Davinci – o minune a arhitecturii , al carei proiect nu a fost niciodata copiat. Este o scara dubla, in forma de spirala, pe care doua persoane pot urca sau cobora in acelasi timp, fara sa se poata vedea. Dupa-amiaza, intoarcere la Paris si timp liber la dispozitie. Cazare hotel 3* in zona Paris.

ZIUA 6. PARIS – BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber in Paris pana la transferul la aeroport pentru zborul spre tara. Sosire in Bucuresti la aeroportul Otopeni.

Servicii incluse:

  • bilet avion Bucuresti-Paris-Bucuresti;
  • transfer aeroport-hotel-aeroport;
  • turul panoramic in Paris, in prima zi;
  • tur pietonal cu insotitorul de grup a doua zi;
  • 5 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*;
  • ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate).

Servicii neincluse:

  • excursiile optionale (min 20 participanti): Versailles – La Defence – 55 eur/pers; Valea Loirei – 95 eur/pers;
    taxe aeroport si securitate: 155 eur/pers (obligatorii, pot suferi modificari pana la data plecarii).